De mooiste stranden

Voor de blog van deze week gaan we jullie kennis laten maken met de mooiste stranden van de wereld. We zijn gaan zoeken naar de mooiste eilanden en hebben er voor jullie 5 op een rijtje gezet. Veel plezier met lezen! Wie ziet zichzelf nou niet liggen op zo’n geweldig mooi eiland met het spierwitte zand en helderblauwe water? Aruba Allereerst willen we jullie wat vertellen over Aruba in de Nederlandse Antillen. Aruba kent heel veel mooie stranden. Eagle beach, Palm beach, Arashi beach, Baby beach en noem maar op. Poederwitte stranden en een helderblauwe zee is toch iets wat we allemaal willen? Natuurlijk zijn de tickets naar Aruba niet goedkoop en daar zul je dan ook wel voor moeten sparen. Toch kun je in Aruba veel leuke dingen doen zonder dat je veel geld uit hoeft te geven. Zo betaal je nog geen 30 euro om 2 uur te windsurfen en om te snorkelen hoef je alleen maar een goede duikbril en snorkel te hebben. Zo zijn er nog veel meer activiteiten die je kunt doen waar niet veel geld voor hoeft uit te geven.

aruba eagle beach

Bora Bora, Frans Polynesië. Als tweede willen we jullie kennis laten maken met Bora Bora in Frans Polynesië. Bora Bora is een atol in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. Er zijn hier prachtige stranden te vinden waar je heerlijk weg kunt dromen of juist leuke activiteiten kunt gaan doen .

bora bora

Ko Phi Phi, Thailand. Als derde hebben we nog een heel mooi strand gevonden in Thailand, Ko Phi Phi. Ko Phi Phi is een eiland met heel veel mooie stranden zoals Laem Tong Beach, Long Beach en Maya Bay. Op deze stranden kun je heerlijk ontspannen en genieten van het mooie weer.

ko phi phi

Navagio Beach, Griekenland. We zijn alweer aangekomen bij het vierde eiland en voor dit prachtige eiland blijven we iets dichter bij huis. Het prachtige strand wat wij hebben gevonden is Navagio Beach gelegen in Griekenland. Je bent niet super veel geld kwijt voor een vliegticket dus dat is ook nog mooi meegenomen. Navagio Beach is echt een paradijs verstopt tussen de hoge en steile rotswanden. Zulk soort stranden zie je niet veel dus als je de stranden met alleen zand en zee een beetje zat bent moet je hier zeker eens naar gaan kijken!

navagio beach

Zlatni Rat, Kroatië. Het laatste strand waar we jullie kennis mee willen laten maken is te vinden in Kroatië, namelijk Zlatni Rat. Dit eiland is meerdere malen uitgeroepen tot mooiste strand van de wereld. Zlatni Rat is een prachtig wit kiezelstrand in de vorm van een hoorn. De vorm veranderd voortdurend door de stroming, golven en wind. Hierdoor wijst de punt van het strand soms de ene kant op en soms de andere kant op. Super leuk dus om hier een keertje te gaan kijken!

zlatni rat

Zoals je hebt gelezen hoeft een vakantie naar een mooi eiland helemaal niet heel duur te zijn. Vaak ben je iets meer kwijt voor de vliegtickets maar de meeste activiteiten zijn gratis of niet duur. Ook zijn er geweldige eilanden die iets dichter bij huis te vinden zijn, en zo’n vliegticket is dus ook helemaal niet duur. Natuurlijk zijn er nog veel meer prachtige eilanden te vinden in de wereld. Ga zelf eens op onderzoek uit en wie weet zit jij binnenkort wel op een van deze prachtige eilanden. Welk strand zouden jullie willen bezoeken? Laat het ons weten! Ook als jullie nog tips hebben voor andere mooie vakantiebestemmingen horen wij het graag, tot volgende week!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s